Δωστε στα μαλλια σας οτι τους αξιζει!!!!!


Σχετικά με εμάς

Το κομμωτήριο HAIR STAR ιδρυθηκε το 2003 Η πορεία του όμως δεν ξεκινά από τα δεκα χρονια ίδρυσης του.. αλλά η πείρα της ιδιοκτητριας μετρά ήδη 22 χρόνια στο χώρο της κομμωτικής. Μια πορεία την οποία την χαρακτηρίζει σκληρη και πολλή δουλειά και αγάπη για το χώρο της κομμωτικής. 

Επίσης το 2013 για την καλύτερη εξυπηρέτηση της πελατείας του δημιούργησε μέσα στο χώρο του κομμωτηρίου και τμήμα αισθητικής όπου μπορεί να καλύψει υπηρεσίες όπως αποτρίχωσεις για άντρες και για γυναίκες, πρόσωπο, νύχια κ.α


Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του κομμωτηρίου μπορούν να σας εκπληρώσουν και να σας εγγυηθούν το καλύτερο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας.



O χώρος του κομμωτηρίου είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες της πελατείας του. Υπάρχει χώρος για πάρκινγκ μπροστά από το κομμωτήριο όπου μπορείτε να σταθμεύετε άνετα και εύκολα.



Προσφέρουμε κουρεμα, κτένισμα, βραδινά κτενίσματα, νυφικά πακέτα, βαφή, ανταύγειες, θεραπείες, τμήμα αισθητικής, πεντικιούρ, μανικιούρ και εφαρμογή νυχιών, όπως και εφαρμογή extensions. Τα προϊόντα μας είναι επαγγελματικά SELECTIVE.. Πάντα με ζεστό χαμόγελο, φιλική διάθεση και βαθύ σεβασμό προς τους πελάτες μας, η έμπειρη ομάδα του HAIR STAR & NAILS STAR είναι πάντα στην διάθεση σας για να ακούσουν και να δώσουν συμβουλές στην κάθε επιθυμία σας για αλλαγή στα μαλλιά σας.H πείρα, η ποιότητα, η επικοινωνία και οι προσιτές τιμές μας, είναι λόγος για να μας επισκεφθείτε.....**HairStar Komotirio** Δεν είναι πολυτέλεια. Είναι προνόμιο που σας ανήκει.!!!!       

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.